Først, er Kolonihagen nydelig plassert bak en hage og hvis det er litt overraskende første gang folk går der ("hvor er restauranten?"), finner jeg det koselig.
Buffet er delt i to: varme retter og kalde retter. Alt er organisk og håndlaget.
Varme Retter Buffet
Varme retter inkluderer vanligvis kjøtt retter, grønnsaker og en pai.
Kalde Retter Buffet
Kalde retter inkluderer håndlaget brød, pålegg, tomat og mozzarella salad, egg, etc.. Det er også mange dessert.
Eksempel av dessert: eple crumble pai
Det er litt vanskelig å gi mer detaljer om buffet siden det endres hver gang og dere vil få noe annet enn det vi hadde men storsett er mat god, valg er korrekt og overalt er buffet noe fint å ha på en Søndag.
Hvis jeg husker korrekt koster buffet ca 300 NOK for voksne og 150 NOK (fra 3 år). Offisielt websiden: http://kolonihagenfrogner.no/. Det kan være fullt så det er en god ide å bestille bord på forhånd eller å gå der litt tidlig.
No comments:
Post a Comment