Thursday, April 25, 2013

FredagsVaffel på Grand Palais

Første Fredagen hver måned, er det "FredagsVaffel" på Grand Palais hvor noen kan spise så mange vafler som han/hun vil.Grand Palais er en veldig pen restaurant og på vanlig tid serveres god mat. Her er et eksempel av et rom.


Pent Rom

Angående vafler  for å unngå at folk trenger å vente, lages mange vafler på forhånd. Smart men problemet er at da er vaflene ikke så varme.

Forhånd Lagt Vafler

Etter en stund kommer en kok som lager vafler for kundene men han ventet ikke lang nok (for mange ventende kunder, for mye press) så vaflene var litt "under-kokt". Ellers er vaflene der god men ikke utmerket.

Pålegg: 3 forskjellige syltetøy, Rømme, Sukker og Brunost

Pris var god: 65 NOK for voksne og 32.5 NOK for barna. Service var litt skuffende. Ingen kom til oss for de første 15 minutter (ingen drikke, ingen servietter) og vi fikk ingen "ha det bra", "håper det smaker" eller "takk for besøk"... Jeg hadde forventet litt bedre fra Grand Palais.

Alt i alt, er Fredagsvaffel på Grand Palais en billig måte å spise mange vafler for liten pris men ikke forvent for mye fra vaflene eller fra service.

No comments:

Post a Comment