Monday, July 15, 2013

Delicatessen: Populær Tapas Restaurant i Majorstuen

I kveld, spiste vi i en populær Tapas restaurant i Majorstuen. Problemet med popularitet er at restauranten er ofte full og det kan være lang ventetid (for å få et bord eller for å få mat). Det var da perfekt at i dag er Mandag, at vi er i sommerferie perioden med mindre aktivitet og at vi gikk der tidlig.

Delicatessen finnes i Grünerløkka og Majorstuen. Vi var i den i Majorstuen i dag.

Kyllingspyd og Hjemmelagd Pølser

Det er håpløs å prøve å beskrive hver eneste rett siden tapas restauranter har stor valg og retter kan være avhengig av sesong produkter.


Grillede asparages, Pan con tomate og Mini-burger

Det vi kan si, på andre siden er at retter smakte godt, at restauranten har en stor valg av retter (fra skinke til scampi, fra potet-omelett til grillede asparages, etc...) og at mest er hjemmelagd. Jeg er ikke spesialist i Spansk kjøkkenet men jeg har vært i Spania flere ganger og tapas smakte jo spansk.   

Varm Chevre ost salat, croquetas Iberias og Serranoskinke

Litt om servicen og restauranten: servicen var god på tross av en dårlig første inntrykk: de nektet oss adgang fordi vi hadde barnevogn (det er noe jeg kan forstå) men de hjalp ikke å finne en løsning på det (det er noe som er mindre bra). Det var mer som "dere kan ikke komme inn pga barnevogn." That's it. Etter det var servicen helt greit og siden restauranten ble full var det forståelig at de ikke ville ha barnevogn inn i restauranten (men igjen de skulle ha kommet til oss og ha prøvd å finne en løsning, ikke å forlate oss der foran restauranten).

Sitronterte  med bringebær

Ellers er restauranten fin og stor. Det er åpent kjøkken så det er mulig å se hvordan mat lages. Det er sentralt  (Majorstuen) men er rolig nok siden den ligger litt bort i en liten gata.

Prismessig, betalte vi ca 1000 NOK for to voksne og et 3-år barn. Vi hadde ingen drikke men spiste mye og hadde 1 dessert hver. Så litt dyrt men ikke overdrevet. Anbefaling: unngå opptatt tid, eller forvent vente tid.

No comments:

Post a Comment