Tuesday, May 27, 2014

Liss misfornøyde med Nodee

Jeg liker Nodee og skrev om den for en stund siden. Siden det, har vi vært der et par ganger uten problemer men i går var vi litt misfornøyde med vår opplevelse.

Vi startet men en "Snacks De Luxe". Det var spinat, rekechips og cashew nøtter. Det var bra presentert men spinat var søt, noe som ikke passer bra med snacks ifølge meg.

Etter det, hadde vi bestilt Sushi kombinasjon "tokujo" (som betyr "utrolig bra", "enestående" på Japansk).


Det var veldig pent (bildet kunne ha vært bedre, beklager for det) men det var et par problemer med det. Først, hadde vi spurt å få den uten wasabi. Sønnen min skulle spise litt av den og han liker ikke sterk mat. Og selv om det var ingen wasabi på tallerken, hadde de lagt sushi med wasabi, ie mellom ris og fisk var det litt wasabi. Ikke stor sak men det er skuffende at vi betalte for noe som barna ikke kunne spise.
Det andre ting er at egg sushi hadde for mye hvitløk inni og at det manglet noe spesielt "dashi" smak på det (kona mi er Japansk).


For meg, hadde jeg bestilt Kantonesisk Wagyu biff ("wagyuu" betyr "japansk biff"). Det var igjen veldig pen og smaken var korrekt men ikke så spesielt at den forklarer prisen (340nok for 100g biff).

Så alt i alt, litt skuffet. Positive punkter var at servicen var bra, at presentasjonen var pen, at maten kom relativt fort, spesielt iht at det var veldig mange gjester (terrassen var full). Dessverre, var vi ikke imponert med smaken og prisen var litt høy.

No comments:

Post a Comment