Sunday, August 3, 2014

Jewel of India: Indisk restaurant nær Solli

Jeg hadde hørt mye godt om Jewel of India og var derfor veldig glad å dra der i foregår. Som vanlig var jeg med kona og sønnen.


Restauranten ligger i Solli området, som faktisk er et bra sted for å spise middag (her finnes en pizzeria, en Japansk restaurant, en Fransk pannekake cafe...).

Middagen startet med papadam og et par sauser.Vi hadde ikke bestilt det, det var bare som en velkomst-snacks. Det var tre sauser. 2 var litt hot, 1 var søt (liknet syltetøy). En bra start av middagen.

Deretter hadde vi bestilt en "cocktail samosa".

Cocktail Samosa, 85 NOK

Den var dessverre litt skuffende. Først, fra navnet "cocktail" hadde jeg forventet minst 3 stykk med kanskje forskjellig smak. Det var bare to "identiske" stykk med litt salat. Også samosa var ikke noe spesielt.

Etter det hadde vi bestilt 2 typer curry: "Chicken Shahjahani Curry Chef's Special" og "Masala Lam Chef's Special".

Chicken Curry (210 NOK) og Masala Lam (225 NOK)

Begge retter var gode. Ved bestillingen var vi spurt om hvor sterk vi ønsket rettene og hadde spurt om 2 (1 til 6, 6 var sterkeste). Det var bare litt sterk, som passet oss veldig bra.

Smaken var god, spesielt Masala Lam. Også retten så små ut men det var nok mat for oss (og jeg spiser mye). Også curry-ene ikke ble kalde pga det de ble servert i (med "ild").

Alt i alt var vi relativt fornøyde med middagen. Servicen var bra og pris OK (litt høy for forretten). Det er anbefalt å bestille bord, siden restauranten kan fort bli full.


Vi fikk den på slutten av måltiden og fant det veldig pen så tok et bilde av den...

Websiden av restauranten: http://jewelofindia.no/

No comments:

Post a Comment